Информации за испорака

Информации за испорака

За секоја нарачка во износ над 500 денари испораката е бесплатна (само во МК). За нарачка чиј износ е под 500 денари контактирајте нè на 071 922-022 или на otkrovenie.mk@gmail.com

При купување и подигање од продажен салон (ул. Хелсинки бр. 32, Скопје, тел. 071 922-022) книгите се поевтини за 10-100 денари по книга.

Откровение - Христијанска книжарница © 2024. UKION SHOPS