ОСНОВНИ БИБЛИСКИ КНИГИ

Свето Писмо (Библија) - Стар и Нов завет на македонски јазик од различни издавачи и преведувачи. Свето Писмо (Библија) во стандардно издание (без Девтероканонски книги во Стариот Завет) и во проширено издание (со Девтероканонските книги во Стариот Завет).  Црни и црвени корици, по избор. Нов Завет на македонски јазик, буквални и динамични преводи од различни издавачи и преведувачи, во различни големини и бои. Поединечни книги од Библијата со или без коментари; Книги за Библијата. 

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Свето Писмо (Библија со девтероканон)
Книга со најголем тираж во целата историја на човештвото, бестселер на сите времиња, преведена на по..
1.200 ден.
Врз основа на 1 оценки.
SelfHelp Bible (NLT)
Библија на англиски јазик Зборовите на Исус се во црвена боја (Примерокот е изложуван) ..
700 ден.
Библија (Константинов)
Библија во превод на д-р Душан Константинов.  ISBN 9989-900-00-0   ..
450 ден.
Врз основа на 1 оценки.
Отворена Библија
Полна со исчекување, доживувања,човечки емоции и пораки со длабока љубов, Библијата е најчитаната кн..
450 ден.
Свето Евангелие според апостолот Јован
Евангелието според апостолот Јован е евангелие за мислители, за луѓе кои не се жртви на предрасуди. ..
80 ден.
Нов Завет - динамичен превод (пластичен повез)
Христијанските свети книги на современ македонски јазик. Вратете се кон изворот на Христовото и Апос..
150 ден.
Нов Завет  - динамичен превод (кожен повез)
Христијанските свети книги на современ македонски јазик. Вратете се кон изворот на Христовото и Апос..
250 ден.
Псалми
Најубавата духовна поезија на сите времиња е токму оваа Библиска книга. Некои псалми претставуваат п..
220 ден.
Врз основа на 1 оценки.
Библиски мудрости
Ова издание презентира еден нов, современ и динамичен превод на мудросните книги на Соломон: Поговор..
220 ден.
Свето Писмо (Библија)
Книга со најголем тираж во целата историја на човештвото, бестселер на сите времиња, преведена на по..
700 ден.
Откровение
Проучете ја најважната и најверодостојната книга која ни ги открива Божјите објави за нашата иднина ..
100 ден.
Десетте Божји заповеди
Објаснување и примена на десетте Божји заповеди. Десетте Божји заповеди треба да ги гледаме како ..
180 ден.
Откровение - Христијанска книжарница © 2024. UKION SHOPS