ЗА ДЕЦА

ЗА ДЕЦА

Христијански книги за деца преку кои се запознаваат со библиските учења и се воспитуваат кон општи и христијански доблести.

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Библија за млади
Книгата е наменета за деца од училишна возраст. Еднаш прочитаните раскази за библиските настани и би..
350 MKD
Библија во слики
Над 170 илустрации во боја. Библиски раскази на секоја страница на јазикот на малото дете. ..
250 MKD
Илустрирана Библија
Илустрираната Библија претставува колекција од библиски текстови од Стариот и Новиот завет, коишто с..
200 MKD
Мојата прва Библија во слии
„Мојата прва Библија во слики“ содржи 125 најдобри стории од Библијата, кои што Кенет Н. Тејлор ги р..
250 MKD
ЖИВОТОТ НА ИСУС НИЗ ЗБОРОВИ И СЛИКИ
Богато илустрирана книгичка за деца во која е прикажан животот на Исус Христос низ раскази и сл..
80 MKD
Ризниците на снегот
Прекрасен роман за деца постари од осум години и за возрасни. Три дечиња се главните ликови, а преку..
200 MKD
101 Приказна од Библијата
Запознавање со случките запишани во Библијата преку кратки раскази. Илустрирана.  ..
250 MKD
Библиска веронаука за деца и за возрасни
Познати басни со дополнителни библиски цитати за развој на морални и етички вредности кај децата ..
300 MKD
Приказни со библиски поуки
Познати басни со дополнителни библиски цитати за развој на морални и етички вредности кај децата ..
300 MKD
Доблесни деца што секој ќе ги сака
Познати басни со дополнителни библиски цитати за развој на морални и етички вредности кај децата ..
350 MKD
Басни со библиски поуки
Познати басни со дополнителни библиски цитати за развој на морални и етички вредности кај децата ..
350 MKD
Откровение - Христијанска книжарница © 2019. UKION SHOPS