ОСНОВНИ БИБЛИСКИ КНИГИ

Свето Писмо (Библија) - Стар и Нов завет на македонски јазик од различни издавачи и преведувачи. Свето Писмо (Библија) во стандардно издание (без Девтероканонски книги во Стариот Завет) и во проширено издание (со Девтероканонските книги во Стариот Завет).  Црни и црвени корици, по избор. Нов Завет на македонски јазик, буквални и динамични преводи од различни издавачи и преведувачи, во различни големини и бои. Поединечни книги од Библијата со или без коментари; Книги за Библијата. 

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Свето Писмо (Библија со девтероканон)
Книга со најголем тираж во целата историја на човештвото, бестселер на сите времиња, преведена на по..
1.200 ден.
SelfHelp Bible (NLT)
Библија на англиски јазик Зборовите на Исус се во црвена боја (Примерокот е изложуван) ..
700 ден.
Библија (Константинов)
Библија во превод на д-р Душан Константинов.  ISBN 9989-900-00-0   ..
450 ден.
Врз основа на 1 оценки.
Отворена Библија
Полна со исчекување, доживувања,човечки емоции и пораки со длабока љубов, Библијата е најчитаната кн..
450 ден.
Свето Евангелие според апостолот Јован
Евангелието според апостолот Јован е евангелие за мислители, за луѓе кои не се жртви на предрасуди. ..
80 ден.
Нов Завет - динамичен превод (пластичен повез)
Христијанските свети книги на современ македонски јазик. Вратете се кон изворот на Христовото и Апос..
150 ден.
Нов Завет  - динамичен превод (кожен повез)
Христијанските свети книги на современ македонски јазик. Вратете се кон изворот на Христовото и Апос..
250 ден.
Псалми
Најубавата духовна поезија на сите времиња е токму оваа Библиска книга. Некои псалми претставуваат п..
220 ден.
Врз основа на 1 оценки.
Библиски мудрости
Ова издание презентира еден нов, современ и динамичен превод на мудросните книги на Соломон: Поговор..
220 ден.
Свето Писмо (Библија)
Книга со најголем тираж во целата историја на човештвото, бестселер на сите времиња, преведена на по..
1.200 ден.
Откровение
Проучете ја најважната и најверодостојната книга која ни ги открива Божјите објави за нашата иднина ..
100 ден.
Десетте Божји заповеди
Објаснување и примена на десетте Божји заповеди. Десетте Божји заповеди треба да ги гледаме како ..
180 ден.
Откровение - Христијанска книжарница © 2023. UKION SHOPS